Havumäentie

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10709 Vastaa
  Jussi Hauvala
  Vieras

  Hienosti Joutsan Seutu oli tehnyt jutun tiestön kunnossta, mutta eipä siitäkään apua ollu. Havumäentie ja Pajumäentie varsinkin luokattoman huonossa kunnossa, lanattu ne on sen ainoan kerran Kesän alussa…

  #10703 Vastaa
  Arto Laitinen
  Vieras

  Olen myös todennut turhaksi soittaa 02002100:een.

  #10622 Vastaa
  Jussi Hauvala
  Vieras

  Varmasti muutkin hiekkatiet on huonossa kunnossa, mutta Havumäentien kunnossapito on mielestäni alaarvoista. Viime kesänä tietä kunnostettiin kaivamalla piennarojat uusiksi ja samalla vaihdettiin vanhat betoniset rummut muovisiin.Tielle ajettiin mursketta ja toisin paikoin laitettiin suodatinkangasta pahimpiin routa paikkoihin.Minun mielestäni tie olisi jo viime syksynä pitänyt karhuta tasaiseksi sorituksen jälkeen… Tänä keväänä odoteltiin pitkään lanausta ja tulihan sieltä traktori vetoinen kevyt lanaus joka ei ylttänyt edes koko tien levyiseltä yhdellä meno paluu ajolla.Vaihdettujen rumpujen kohdat ovat painuneet ja monttuja sekä uria on, kelirikko merkit ovat kyllä vielä paikoillaan tien molemmissa päissä…Muutaman kerran olen soittanut 02002100 ja valittanut tien kunnosta mutta eipä siitä tunnu olevan apua???

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Havumäentie

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">