Hautausmaan wc:t

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10625 Vastaa
  Helena Nieminen
  Vieras

  Ollessani kastelemassa hautoja viime viikolla tyrmistyin täysin. Kaksi aikuista ihmistä (nainen ja mies) kävi tekeleillään multakasan luonna parkissa olevan peräkärryn takana. En pysty sanomaan oliko wc auki kun en huomannut heidän koittavan edes ovea.
  Eikö aikuisilla ole yhtään käytöstapoja, älkää ihmetelkö nuorison käytöstä jos esimerkki on tuollainen

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Hautausmaan wc:t

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">