Harrastepiirit voisivat toimia rajoitetulla osallistujamäärällä

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #25250 Vastaa
  Sampo Viro
  Vieras

  Voisiko Seutuopiston harrastepiirejä harkita jatkettavan rajoitetulla määrällä osallistujia? Jos vuoroviikoin olisi sallittu paikalle puolet ilmoittautuneista, niin suosituimissakin piireissä osallistujamäärät jäisivät näin aina reilusti alle 10 hengen. Rajanveto voisi mennä vaikka aakkosten mukaan ilmoittautuneiden puolestavälistä.

  Muutoin tilanne alkaa näyttää siltä, että uutta normaalia odottaessa harrastepiirejä ei taida kevään aikana ehditä käynnistää. Ainakin itselleni näiden kaikkien rajoitusten aikana harrastepiirien merkitys on korostunut.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Harrastepiirit voisivat toimia rajoitetulla osallistujamäärällä

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">