Energijaa auringosta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #26203 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Panelit katolle tarjolla. On monenlaisija auringokenno paketteja katoille varmmaan hyväkin järjestelmä jo saisi järjestelmän joka varaisi sähköä omaan akkujärjestelmmään, mutta kun sähkö syöttetään valtakunnan verkkoon ei sähkon jakelija hyvittä siitä sinulle sittä sitä summa minkä maksat kulutuksesta vaan tekee bisnestä ja myy kaikki ylimääräisen tuottamasi sähkön kallimalla eteenpäin mutta toisaalta tähän voisi puuttua samallalailla kun sähkönsiirroissa yleensä että perittäisi siirtomaksu siitä millä se tuottettaan valtakunnan verkkoon esim.aurinkoenergijalla tai tuulivoimmalla niin saisi maisttaa sähkön jakelijat omaa lääkettään.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Energijaa auringosta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">