Elokuvateatteri-idea

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #20442 Vastaa
  Ritva Laitinen
  Vieras

  Tuli mieleeni nyt kun kokoontumiset on kielletty niin olisiko autoilla kokoontuminen sallittua? Voisiko tehdä Joutsaan Drive-in elokuvateatterin vaikkapa entisen Patarouvan parkkipaikalle? Se valkokangas olisi siinä rakennuksen julkisivussa. Ihmiset katsoisivat elokuvaa autoistaan ja omissa porukoissaan-turvavälit olisivat automaattisesti kun kukaan ei poistuisi autoistaan. Tuli vaan mieleen tällainen idea.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Elokuvateatteri-idea

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">