Elinkeinokoordinaattori on testattu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10657 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Lähetin uudelle elinkeinokoordinaattorille vinkin, että paikallisia yrittäjiä kohdellaan tarpeettomasti siten, että on lähes mahdotonta hakeutua palveluseteliyrittäjäksi kotihoitoon. Esitin siis epäilyn aiheettomasta kilpailun rajoittamisesta, mikä tulee esiin perusturvalautakunnan hyväksymässä sääntökirjassa. Hänen vastauksensa oli:"Selvitys ei liity tehtävänkuvaani, se liittyy perusturvajohtajan tehtäviin." Aina sitä siis oppii kun kysyy.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Elinkeinokoordinaattori on testattu

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">