Elinkeinokoordinaattori on testattu

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 0 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kalle Willman 23.1.2019, 10:27.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
  • Julkaisija
    Viestit
  • #10657 Vastaus

    Kalle Willman

    Lähetin uudelle elinkeinokoordinaattorille vinkin, että paikallisia yrittäjiä kohdellaan tarpeettomasti siten, että on lähes mahdotonta hakeutua palveluseteliyrittäjäksi kotihoitoon. Esitin siis epäilyn aiheettomasta kilpailun rajoittamisesta, mikä tulee esiin perusturvalautakunnan hyväksymässä sääntökirjassa. Hänen vastauksensa oli:"Selvitys ei liity tehtävänkuvaani, se liittyy perusturvajohtajan tehtäviin." Aina sitä siis oppii kun kysyy.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Elinkeinokoordinaattori on testattu

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi: