Eino Kaipaisesta

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10623 Vastaa
  Antti Nieminen
  Vieras

  Otto Suurosen esitelmässä Eino Kaipaisesta (JS 11.7.2018) kerrotaan Kaipaisen rakentaneen itse kesäpaikkansa Joutsaan. Asia on kuitenkin toisin. Kaipainen osti paikan jääkärieversti Iivari Kauraselta, joka aloitti rakentamisen ja vei sen myös päätökseen jo 1930-luvulla jolloin oli vielä aktiiviupseerina. Mm. isäni ja setäni soutivat rakennustarvikkeita Vuohisaareen, jonka Myllynkosken puoleiseen päähän huvila rakennettiin. Kaurasen palvellessa pioneerirykmentissä Korialla hänen vaimonsa Kyllikki ja poikansa Urpo jäivät Lappeenrannan postiautosta Syvälahteen ja siitä soutaen huvilalle.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Eino Kaipaisesta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">