Ei päätöstä vuodeosastosta

 • Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 21.2.2019, 10:52 Ansa Avikainen toimesta.
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #11569 Vastaa
  Ansa Avikainen
  Vieras

  Valtuuston kokous 18.2.19. Kuntalaisten adressi vuodeosaston puolesta 1500 allekirj. Valtuustonpuhjoht. olisi pitänyt huolehtia kuntalaisten tahdon voimasta, et kantanut mitään huolta asiasta. Katson nyt taaksepäin,näin ei olisi käynnyt valtuustonpuheenjoht. aikana jolloin oli remmissä Mikko Kuitunen ja Terttu Hentinen. Kuntalaisten tahdon voima ei olisi mennyt olankohauksella.
  Näillä asioilla vaikutusta paluunmuuttoon ja kaikkiin kunnan markkinointiin, yrityksien saantiin. Olisiko viisasta asia uudestaan valtuustoon, paikkajärjestelyt uusiksi ja järkeväksi.

  #11519 Vastaa
  Lea-Elina Nikkilä
  Vieras

  Kiitos digilehteen tehdystä valtuuston sotekeskuspäätöksestä koskeneen uutisen täsmennyksestä. Päätöstä Jouseen sijoitettavasta vuodeosastosta ei tehty. Valtuuston päätös sensijaan tarkoittaa, että uuteen soterakennukseen vuodeosastoa ei tule.

  #11516 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Lea-Elinan mainitsema valtuuston päätös on järkeä vailla. Kuntaan syntyy 10 lasta vuodessa. Ei siitä monia perheitä kehity. Uuteen rakennukseen nyt tuleva perhekeskus on tarpeeton. Kunnanjohtaja kertoi kokouksessa, etteivät nuo 1500 adressin kirjoittajaa tarkoittaneet, että vuodeosaston tarvitsee olla uudessa rakennuksessa! Tällä lobbauksella jyväskyläläiset saavuttavat tavoitteensa eli vuodeosaston lopettamisen. Vuodeosaston erottaminen vastaanottotiloista tulee käyttökustannuksina kalliiksi. Jarmo Liukkonen oli aivan oikeassa. Nyt kuntalaiset barrikaadeille!

  #11500 Vastaa
  Lea-Elina Nikkilä
  Vieras

  Valtuusto päätti äänestyksen jälkeen ainoastaan hyväksyä hanke- ja tilasuunnitelman uudisrakennuksesta. Tarkennuksena vielä, että päätös Jouseen sijoitettavasta vuodeosastosta tehdään myöhemmin.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Ei päätöstä vuodeosastosta

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">