Ei kommentija

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #18701 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Eikö enää ole muuta paikallista seuratavaa kuin tämä ijänikuinen Al huoli johan tuohon tuntuu kansa kokonaan jo turntuvan ja tällä asialla suomea saadaan nousuun jos asia saadaan hoidettua nimenomaan jos. Jo sinne isien sissiksi lähdetäessä oli tehty selväksi omilla onneilla saa koittaa ja mitä tulee lapsiin jollei täällä suomessa ole heillä juurija niitä ruvetaan etsimään muualta ja seuraavalla hallitus kaudella leikkivätkin isin lapset täällä suomessa sorruin minäkin tähän hömppään!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ei kommentija

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">