Ammatillisten oppilaitosten joutsalaisnuorten arvostus

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #19448 Vastaa
  Iiris Ilmonen
  Vieras

  Hyvinvointi- ja sivistyslautakunta käsittelee huomenna esitystä, joka toisi ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelevat, Joutsassa kirjoilla olevat oppilaat “samalle viivalle” lukiolaisten kanssa eli kannettavat tietokoneet myös peruskoulusta ammatilliseen kouluun siirtyvälle joutsalaisnuorelle, jonka kotikunta on Joutsa. Surullista, että päätösesityksen mukaan, tasa-arvon toteutumista ei haluta!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Ammatillisten oppilaitosten joutsalaisnuorten arvostus

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">