Aloitteet auki ajoissa!

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #19312 Vastaa
  Eeva Harju.
  Vieras

  Olen miettinyt asioita , kun ei enää halua / pysty suuremmin vaikuttamaan tekemisen kautta. Juuri kun tähän istahdin niin tv.ssä tulee Jörn Donnerin ja presidentti Sauli Niinistön keskustelu. Nyt vallan aivot otti laukan ?? Ohjelma suorastaan antaa liikaa minulle aiheita. No, minulla ja heillä ei ole muuta yhteistä kuin, miettiminen! Heidän tapa keskustella kiehtoo minua. He suoraan sanovat, että ovat erimieltä, mutta samalla heillä on hauskaa. He kunnioittavata määrätyllä tavalla toisiaan. Tämä minunkin toive joutsalaiseen politiikkaan.
  Luin Rauno, kirjoituksesi. Tuli mieleeni,että kyllä meitä halutaan pois häätää,asioihin ei pitäisi ‘näin vanhojen’ enää mitenkään puuttua. Olen kanssasi samaa mieltä vk 4 lehden puheenvuoroja palstan teksteistä. Kovin on ‘sananruoska’ ankara.Itse arvostan Annukka Nudon tekstiä ja kunnioituksella katson Hänen otsikkoaan Jokainen ihminen on Jumalan luomis teko. Näillä mietteillä.

  #19244 Vastaa
  Rauno Ahola
  Vieras

  Mitä varten äänestäjät ovat valinneet edustajikseen 25 valtuutettua?
  Nyt arvoisa kuntalainen olet jo kaiken arvostelun alapuolella mennessäsi Raamatun selitttäjäksi näitä muita kannanottoja, joita syötät eläkeläisten ja seniorien ryhmille osoittamalla henkilöihin kohdistuvaa arvostelua on kaiken huippu!

  #19205 Vastaa
  Kalle Willman
  Vieras

  Valtuustoryhmillä on tapana silloin tällöin Valtuuston kokouksissa esittää ns. valtuustoaloite. Näitä oli tehty kolme viime joulukuun kokouksessa. Pöytäkirjaan oli merkitty niistä vain otsikko ja tekijän nimi. Valtuusto oli päättänyt merkitä ne vain tiedoksi eli ei edes kunnanhallituksen valmisteltavaksi.Näin meneteltynä valtuustoaloitteen tekeminen on “tuuleen huutamista”. Kokouksessa ei normaalisti ole ollenkaan varsinaista yleisöä ja kun kunnanhallitus ei ryhdy asialle, turhaa hommaahan tuo on.
  Siksi ehdotankin kunnanvaltuuston puheenjohtajalle,joka asiasta päättää, että aloitteet otetaan aina liitteinä pöytäkirjaan!

  Kalle Willman kuntalainen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Aloitteet auki ajoissa!

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">