Aina sama juttu

 • Tämä aihe on tyhjä.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #10585 Vastaa
  Simo Kaunonen
  Vieras

  Kesäniementienhoidossa ei millään mene päähän, että ei murskeet pysy tiessä. koska tienpinta on kova ja jäinen ja kyllä tämän tietää paikallinen sorakeisarikin, mutta sieltähän ne murskeet saa ojan pohjasta näin joulunalla. Voisi tiehoitokunnan rahat luovutaa Suomen Punaisen Ristin kotimaan apu -keräykseen, kun ei ne kerran tiessä pysy.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Vastaa aiheeseen: Aina sama juttu

Keskustelukanavan pelisäännöt:

Keskustelukanavalla esiinnytään omalla nimellä.

Lähetetyt viestit eivät päivity heti viestiketjuun, vaan ne kulkevat Joutsan Seudun toimituksen käsittelyn läpi. Käsittely ja julkaisu pyritään hoitamaan mahdollisimman nopeasti, mutta esimerkiksi viikonloppuna ja iltaisin lähetettyjen viestien julkaisu voi kestää seuraavaan arkipäivään.

Epäasiallisia tai laittomia viestejä ei julkaista.

Keskustelukanavaa ei myöskään ole tarkoitettu korvaamaan maksullista lehti-ilmoittelua. Kanavalla ei julkaista esimerkiksi yhteystietoja tai tapahtumien ennakkomarkkinointia.

Joutsan Seudun toimitus julkaisee harkintansa mukaan keskustelukanavalle lähetettyjä viestejä myös Joutsan Seudun paperiversiossa.

Tietosi:
<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">