Joutsan kunnanhallitus on valinnut Joutsan kunnan hyvinvointityöryhmään luottamushenkilöiden edustajaksi Sari Hovilan (kesk.) ja hänen varajäsenekseen Vuokko Lehtosen (kok.). Asia ratkesi viime viikolla kunnanhallituksen kokouksessa äänestyksellä äänin 5–4. Samalla kunnanhallitus hyväksyi hyvinvointityöryhmän päivitetyn kokoonpanon.

Edellisen kerran työryhmän kokoonpanosta päätettiin toissa syksynä. Hyvinvointialueuudistuksen ja kunnanhallituksessa tapahtuneiden henkilövaihdosten myötä kokoonpanoon on tullut muutoksia ja siksi sitä päivitettiin.

Hyvinvointityöryhmässä kuntaa edustavat nyt valitun luottamushenkilöiden edustajan lisäksi hyvinvointikoordinaattori, henkilöstöasiantuntija, vapaa-aikatoimen päällikkö, varhaiskasvatuksen päällikkö, kirjasto- ja kulttuuritoimen päällikkö, tekninen johtaja sekä yhtenäiskoulun ja lukion rehtori.

Hyvinvointialueen edustajina työryhmässä toimivat palvelujohtaja, kotihoidon varhaisen tuen palvelupäällikkö, neuvola- ja seksuaaliterveyspalveluiden palvelupäällikkö, varhaisen tuen palveluiden johtava sosiaalityöntekijä ja kuntoutuksen palveluvastaava.

Lisäksi hyvinvointityöryhmässä on edustajat vanhus- ja vammaisneuvostosta sekä kumppanuuspöydästä.

Työryhmän tehtävänä on hyvinvointia edistävien käytänteiden suunnittelu ja ohjaus sekä hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelmien laadinta.

Tarja Kuikka

Tagged with →