Tämän vuoden riemuylioppilaiden juhlassa perjantaina 2.6. oli paikalla 27 kaikkiaan 62:sta vuonna 1973 kirjoittaneesta ylioppilaasta. Oppilaiden lisäksi paikalla olivat opettajat Paavo Valkonen, Tuulikki Pulli ja Teuvo Salminen.

Lukiolle kokoontuneet riemuylioppilaat kiersivät rehtori Ulpu Silvastin johdolla lukion nykyisissä tiloissa, kuulivat musiikkiesityksiä sekä vaihtoivat kuulumisia kahvittelun merkeissä. Tilaisuudessa oli mukana myös joukko tämän vuoden tulevia ylioppilaita.

– Nyt on aika hengähtää ja riemuita. Ei ole väliä oletko kirjoittanut kuusi ällää. Ovatpa kirjoitukset menneet minkä tahansa kirjaimen arvoisesti, löydätte varmasti jokainen oman paikkanne. Nyt on teidän vuoronne vaikuttaa, pystytte siihen, muistutti riemuylioppilaiden puheen pitänyt Auli Korhonen.

Jonna Keihäsniemi

Tagged with →