Joutsan kunnan elinvoimapöydän puheenjohtajaksi on nimetty kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Kuurne ja varapuheenjohtajaksi kunnanjohtaja Harri Nissinen. Nimeämisistä päätti maanantaina kunnanhallitus.

Kunnan elinkeinoasioiden valmistelun tehtäväkseen saanut elinvoimapöytä aloitti toimintansa Joutsassa viime syksynä. Kuurne ja Nissinen valittiin toimielimeen jo tuolloin. Tähän saakka toimielimellä ei ole ollut nimettyä puheenjohtajaa eikä varapuheenjohtajaa, vaan se on kokoontunut kunnanjohtajan kutsusta. Vuodenvaihteessa voimaan tulleen uuden hallintosäännön mukaan kunnanhallitus nimeää elinvoimapöydän puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, joten siksi nimeämiset tehtiin nyt.

Heikki Kuurneen ja Harri Nissisen lisäksi Joutsan kunnan elinvoimapöydän vakituisia jäseniä ovat elinkeinokoordinaattori Petri Kaitamäki ja kunnanhallituksen edustajana kunnanhallituksen toinen varapuheenjohtaja Lea-Elina Nikkilä.

Tarja Kuikka

JS 2.6.2022: Elinvoimapöytä ryhtyy valmistelemaan Joutsan elinkeinoasioita