Luhangassa Lempääntiellä sattui viime viikon torstaina iltapäivällä pieni öljyvahinko, kun traktorin vaihdelaatikosta valui kesken matkanteon öljyt tielle.

Traktorin perässä ajaneen henkilöauton kuljettaja huomasi yllättäen, että traktorin johdinsarjasta hytin alta tulee tulenlieskat. Samaan aikaan traktorista kuului kova pamaus. Pelastuslaitoksen mukaan todennäköisesti traktorin vaihdelaatikko leikkasi kiinni ja vaihdelaatikosta tuli ulos noin kymmenen litraa öljyä tielle. Traktorin matka katkesi siihen.

Perässä ajaneen henkilöauton kuljettajalla oli autossaan jauhesammutin, jolla palo saatiin sammutettua.

Paikalle hälytetty palokunta imeytti maahan valuneet öljyt imeytysaineeseen ja keräsi ne pois paloasemalle toimitettavaksi. Traktori ei enää pystynyt jatkamaan matkaansa, vaan sen kuljettaja jäi odottamaan ajokilleen hinausautoa.

Tagged with →