Vuonna 1992 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Otavantiellä Joutsassa viime viikon torstaina aamupäivällä hieman ennen puolta kahtatoista. Poliisi puhallutti ajosta tavatun miehen, ja puhalluskokeen tulos oli 0,77 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa, eli promilleiksi laskettuna runsaat puolitoista promillea.

Hieman myöhemmin samana päivänä poliisi puhallutti Otavantiellä toisenkin henkilön, jota se myös epäilee puhalluskokeen seurauksena törkeästä rattijuopumuksesta. Kyseessä on vuonna 1960 syntynyt paikkakuntalainen nainen, jolle tehdyn puhalluskokeen tulos oli 0,57 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Promilleiksi laskettuna kyse on runsaasta promillesta.

Poliisin mukaan tapaukset eivät liity toisiinsa.

Tagged with →