Moottorikelkkasprintin toiset ja samalla viimeiset SM-osakilpailut ajettiin 18.-19.2 Kajaanissa. Tahto Works Race edusti koko tiimin voimin. Reitti oli molempina kisapäivinä kaikille sama, noin 6 km, ja ajosuuntaa vaihdetiin toiselle päivälle. Eemil Nyberg jatkoi Junior 1 -luokassa tasaisen varmaa ajoa ja molempina päivinä sijoitukset 10 ja 10, totaali 10.

SEMI Pro -luokassa Tommi Nyberg piti kovaa vauhti yllä koko viikonlopun ja haastoi hyvin luokan ennakkosuosikkia Juho Jurmua. Lauantailta irtosi voitto (sijat 1 ja 3) ja sunnuntaina ajo riitti kakkoseksi (sijat 2 ja 2). Tiimin toinen SEMI-Pro kuljettaja Juho Tonteri sortui lauantaina ajovirheeseen, joka söi aikaa ja sijoituksia (sijat 13 ja 7, totaali 13). Sunnuntaina nähtiin taas tutumpaa menoa ja lähenneltiin mitalisijoja, lopputuloksena sijat 4 ja 4, totaali 4.

Tiimin harrasteluokan kuljettajista Ville Nieminen nosti sijoituksiaan ja luotto tämän kauden kelkkaan alkoi löytyä. Villen sijoitukset lauantaina 8 ja 10, totaali 8 ja sunnuntaina 9 ja 9, totaali 9. Simo Tonteri kärsi kalustohaasteista edellisviikonlopun treeniajojen jäljiltä. Mekaanikot taituroivat kelkan viikon mittaan kasaan ja viimeisiä osia vaihdettiin vielä lauantaina ennen kilpailun alkua. Simon sijoitukset lauantaina 13 ja 18, totaali 16 ja sunnuntaina 16 ja 15, totaali 14.

Neljän SM-osakilpailun jälkeen tiimiläisten sijoitukset sprintin kokonaispisteissä:

Junior 1: Eemil 10. SEMI-Pro: Tommi 2 ja Juho 4. Harraste: Ville 12 ja Simo 13.

Sanni Nyberg

Moottorikelkkasprinttien toinen SM-osakilpailu ajettiin Kajaanissa viime viikonloppuna. Kuvassa vasemmalta lukien Juho Tonteri, Ville Nieminen, Tommi Nyberg, Simo Tonteri. Edessä Eemil Nyberg.