Joutsan kunnanhallitus on päättänyt vakinaistaa Arttu Mönkölän (kuvassa) Joutsan kunnan teknisen johtajan virkaan ja päättää tämän koeajan 1.3.2023 alkaen. Alun perin koeajan olisi pitänyt päättyä vasta myöhemmin keväällä.

Mönkölä toimi viime kesäkuun lopusta loppusyksyyn saakka Joutsan vt. teknisenä johtajana. Syyskuussa kunnanhallitus valitsi hänet tekniseksi johtajaksi, ja valinnassa päätettiin noudattaa puolen vuoden koeaikaa. Mönkölä aloitti virassa marraskuun alussa, joten hänen koeaikansa olisi pitänyt päättyä vasta tämän vuoden huhtikuun lopulla.

Kunnanhallituksen jäsen Jarmo Liukkonen (kesk.) teki helmikuun alussa aloitteen Mönkölän vakinaistamiseksi jo aiemmin. Maanantaina kokoontunut kunnanhallitus päättikin lyhentää tämän koeaikaa ja vakinaistaa tämän jo neljän kuukauden koeajan jälkeen.

Tarja Kuikka

Kuva: JS Arkisto / Marko Nikkanen

Tagged with →