Joutsan seurakunnan kirkkovaltuusto järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan 13.2. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosille 2023–2024 valittiin Teuvo Jaakkola ja varapuheenjohtajaksi Pekka Hujanen. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi tuli Pirjo Olkkonen ja varajäseneksi Pirjo Mäkinen.

Kirkkoneuvostoon nimettiin varsinaiseksi jäseneksi Pirkko Vilkman (henk.koht. varajäsen Mikko Majanen), Sakari Eskelinen (Elisa Kangas-Tuhkio), Aarno Ekroos (Arto Tiemäki), Arto Virtanen (Jukka Partanen), Viola Fredin (Ansa Avikainen), Aila Niinikoski (Eila Kivinen) ja Timo Hännikäinen (Aarre Talja).

Leivonmäen kappeliseurakunnan kappelineuvostoon valittiin varsinaiseksi jäseneksi Helena Kuusisto (henk.koht. varajäsen Pirjo Korhonen), Jukka Partanen (Kalevi Fredin), Matti Kosonen (Pekka Heinonen), Anja Hujanen (Pekka Hujanen), Arto Virtanen (Eero Kuusisto) ja Viola Fredin (Marianne Kosonen).

Luhangan kappeliseurakunnan kappelineuvostoon valittiin varsinaiseksi jäseneksi Pertti Seimola (henk.koht. varajäsen Mikko Majanen), Marika Masalin-Weijo (Tuula Salonen), Martti Viinikainen (Pertti Pusa), Hilkka Virtanen (Emma Karppinen), Pirjo Kosonen (Tiina Peltonen) ja Simo Kärnä (Ville Nyman).

Suhteellisten vaalien vaalilautakuntaan valittiin Mikko Majanen (varajäsen Aarno Ekroos), Sakari Eskelinen (Aarre Talja), Elisa Kangas-Tuhkio (Aila Niinikoski).

Janne Airaksinen