Ampumahiihdon MM-kilpailuissa Saksan Oberhofissa kisattiin keskiviikkona naisten normaalimatka. Joutsan Pommin Suvi Minkkinen teki uran parhaan suorituksensa MM-kisoissa ollen normaalimatkan kahdeksas. Minkkinen selvitti kilpailun kaikki neljä ammuntaa puhtaasti, ja oli yksi kolmesta kisan nolla-ampujasta.

 – Tosi iloinen fiilis onnistua MM-kisoissa näin hyvin. Kaikki varmasti tähtää nollatulokseen normaalimatkalla ja olen iloinen, että siihen pystyin. Tänään oli päättäväistä ammuntaa ja pää pysyi kasassa ammuntapenkalla. Taitotaso kun ei päivästä toiseen muutu radikaalisti. Ladulla pidin tasaisen tappavaa vauhtia ja hiihtovauhti riitti tänään kymppisakkiin, Minkkinen iloitsi kilpailun jälkeen.

Jonna Keihäsniemi

Suvi Minkkinen ylsi uransa parhaaseen suoritukseen ampumalla nollat naisten normaalimatkalla ampumahiihdon MM-kisoissa Saksan Oberhofissa. Kuva: Nordic Focus

Tagged with →