Postin ostopalveluna hoitamassa lehtemme varhaisjakelussa on ollut kuluvalla viikolla (5/2023) suuria ja valitettavia ongelmia koskien kahta Joutsan keskustaajaman alueen keskeistä jakelureittiä, Peltolaa ja Jousitie-Karimäkeä. Kymmeniltä tilaajiltamme on jäänyt näiden akuuttien jakeluhäiriöiden vuoksi Joutsan Seutu tällä viikolla tulematta, mistä pahoittelumme.

Luonnollisesti olemme olleet Postiin asian tiimoilta viipymättä yhteydessä, kertoneet tilanteesta ja reklamoineet. Laatupäällikkö Jouni Salmisen mukaan Posti ottaa näistä kaikille osapuolille erittäin harmillisista jakeluhäiriöistä täyden vastuun kontolleen, esittäen samalla myös Postin taholta pahoittelut tapahtuneesta, ja siitä, etteivät kaikki ole saaneet ajallaan tilaamaansa lehteä.

Näillä molemmilla jakeluhäiriöreiteillä oli tällä viikolla aloittanut uusi jakaja. Syyksi ongelmiin Salminen toteaa, että näiden uusien jakajien perehdyttäminen on jostain syystä jäänyt osin puutteelliseksi. Salmisen mukaan perehdyttäminen hoidetaan nyt viipymättä kuntoon, jotta jakelu jo ensi viikolla onnistuisi normaaliin tapaan ilman ongelmia ja häiriöitä.

– Posti on tilannut uudet lehdet painosta. Jaamme Joutsan Seudun nyt perjantain ja lauantain välisenä yönä kaikille tilaajille, jotka ovat näiden kahden häiriöistä kärsineen jakelureitin piirissä, infoaa laatupäällikkö Jouni Salminen.

Marko Nikkanen

Tagged with →