Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus on nimennyt joutsalaisen Seppo Pänkäläisen hyvinvointialueen vammaisneuvoston varajäseneksi Joutsan edustajana. Joutsalainen Maija Salonen puolestaan nimettiin vanhusneuvoston varajäseneksi niin ikään Joutsan edustajana.

Viime viikolla kokoontunut aluehallitus nimesi hyvinvointialueen vammaisneuvoston ja vanhusneuvoston varajäsenet ja täydensi nuorisovaltuuston jäseniä. Kuntia oli pyydetty nimeämään neuvostojen varajäsenet viime marraskuun loppuun mennessä. Osa kunnista oli tehnyt esityksensä jo aiemmin, osa taas ei ollut vielä nimennyt varajäseniä.

Hyvinvointialueen vaikuttamistoimielimissä Joutsaa edustavat toimikaudella 2022–2025 vammaisneuvostossa Virva Teräväinen, vanhusneuvostossa Reijo Hamina ja nuorisovaltuustossa Nella Lintunen sekä Nina Rantanen. Heidät aluehallitus nimesi toimielinten jäseniksi jo viime keväänä.

Tarja Kuikka