Flanelsin miehet matkasivat huikean 14 kenttäpelaajan voimin ensimmäiseen ylemmän jatkosarjan turnaukseen Saarijärvelle 21.1. Ensin vastassa oli jo alkusarjasta tuttu jyväskyläläinen FCN. Alku oli katastrofaalinen ja FCN oli jo kahden maalin johdossa alle kahden minuutin. Toisessa erässä pelin hallinta siirtyi vankemmin oranssinutuille, eikä pienemmällä kokoonpanolla operoinut vastustaja päässyt kuin hetkittäin horjuttamaan Flanels-puolustusta. Helpohkon oloinen voitto lukemin 7–3.

Toisessa ottelussa Keski-Suomen toiselta äärilaidalta vastaan asteli oman alkusarjansa vakuuttavasti voittanut Pudis. Näyttävillä peliasuilla pelaava vastustaja puolusti tiukasti, oli pallolla hyvä ja liikkui myös hyvin. Jälleen joutui Flanels kahden maalin takaa-ajoasemasta nousemaan ja tasoitusmaalia haettiin vielä lopussa ilman maalivahtiakin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Vahva suoritus kuitenkin joukkueelta, loppulukemat 2–4.

Ilari Suuronen

Tagged with →