Puulan seutuopiston opistolautakunta on päättänyt asettaa opiston rehtorin viran avoimeksi. Asia tuli ajankohtaiseksi opiston rehtorina syksystä 2021 lähtien toimineen Mirka Savolaisen irtisanouduttua viime vuoden lopulla.

Eilen torstaina kokoontunut opistolautakunta myönsi Savolaiselle eron virasta ja päätti uuden rehtorihaun aloittamisesta. Tehtävä laitetaan auki opistolautakunnan esittelijänä toimivan Joutsan kunnan hyvinvointi- ja sivistysjohtaja Mika Sirkan mukaan helmikuun alusta alkaen.

– Opistolautakunta kokoontuu tämän jälkeen valitsemaan haastateltavat, ja tavoite on, että maaliskuun alkupuolella tehdään valinta. Uuden rehtorin odotetaan aloittavan tehtävässään kevään aikana niin, että hän on mukana seuraavan lukuvuoden suunnittelussa, kertoo Sirkka.

Tarja Kuikka

Arkistokuva keväällä 2019 Kurkiauran koululla järjestetystä Puulan seutuopiston kevätjuhlasta. Kuva: Markku Parkkonen