Luhangassa kävi hiljattain ilmi, että Kalliojärventiellä sijaitsevaa saunamökkiä on asuttanut luvatta tuntematon henkilö. Asia paljastui, kun ohikulkijat huomasivat jonkun olevan mökissä paikalla, ja heidän selviteltyään tilannetta kävi ilmi, ettei saunamökillä majaile mökin omistaja, vaan joku luvatta paikalla oleva tuntematon henkilö.

Asiasta tehtiin ilmoitus poliisille viime viikon maanantaina. Poliisin mentyä paikalle saunamökkiä asuttanutta henkilöä ei tavoitettu. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa siitä, minkä aikaa henkilö on mökillä majaillut, mutta ilmeisesti kyse on useista päivistä.

Epäillyt rikosnimikkeet, jotka poliisi tapauksen yhteydessä kirjasi, ovat alustavasti lievä vahingonteko ja hallinnan loukkaus.

Mahdolliset havainnot tapauksesta tai tiedot majoittujan henkilöllisyydestä voi ilmoittaa Joutsan poliisille.