Joutsan kunnanjohtaja Harri Nissinen on vastannut kuntalaisilta ja vapaa-ajanasukkailta tulleeseen toiveeseen blogin kirjoittamisesta. Kunnanjohtajan ensimmäinen blogikirjoitus julkaistiin viime viikon torstaina 5.1. Tuoreita kirjoituksia kunnan kotisivuilta löytyvään kunnanjohtajan blogiin on luvassa muutaman viikon välein.

Nissinen sanoo käsittelevänsä kirjoituksissaan ajankohtaisia kunnan asioita, jotka toivottavasti kiinnostavat kunnan asukkaita sekä vapaa-ajanasukkaita. Toki kunnan asukkaat saavat myös lähettää palautetta aiheista, joita olisi syytä avata kunnan vinkkelistä.

– Tarkoitus ei ole kuitenkaan kirjoittaa kuivaa asiapitoista blogia, vaan tuoda ihmisläheistä näkökulmaa. Olen saanut mukavaa palautetta ja se kannustaa jatkamaan, toteaa Nissinen.

Idea blogista ei varsinaisesti ole uusi, sillä Nissinen kirjoitteli blogia kunnanjohtajana ensimmäisen kerran jo reilut kymmenen vuotta sitten. Silloin blogiin tehtiin muutoksia niin, että lopulta sitä kirjoitti kiertävällä vuorolla virkamies- ja luottamushenkilöjohto, ja jonkin ajan kuluttua idea kuivui kasaan.

Jonna Keihäsniemi

Kuva: JS Arkisto

Tagged with →