Säynätjärventiellä Joutsassa sijaitsevassa vapaa-ajan asunnossa havaittiin varhain tänä aamuna kytöpalon alku. Asunnossa ei ollut onnettomuushetkellä ketään, mutta kohde oli turvallisuuspalvelualan yrityksen valvonnassa, ja sinne asennetun kuva- ja ääniyhteyden perusteella yrityksen valvomossa huomattiin asunnossa leijailevan keskiviikkona aamuneljän aikoihin jonkin verran savua ja asunnon palohälytinten soivan. Asiasta tehtiin ilmoitus hätäkeskukseen.

Paikalle hälytetty palokunta ei havainnut talon ulkopuolelta mitään erityistä, mutta sisällä talossa todettiin, että seinässä sängyn lähellä oleva sähköpistorasia kyti ja oli hieman sulanut ja sängyn alla oleva matto paloi pienellä liekillä. Palokunta sammutti palon ja tuuletti tilat.

Palon alkusyytä selvitetään parhaillaan.

Tagged with →