poliisi

Poliisi tutkii törkeänä varkautena ja maksuvälinepetoksena tapausta, jossa kaksi tuntematonta miestä huijasi sähkölaitteiden tarkastajiksi tekeytyneinä rahaa iäkkäältä luhankalaiselta henkilöltä tämän kotona. Tapaus sattui viime viikon perjantaina iltakymmenen ja puolenyön välillä.

Kaksi talon asukkaalle ennestään tuntematonta miestä tuli hänen kotiinsa ilmoittaen olevansa sähkölaitteiden tarkastajia. Miehet olivat hetken aikaa asunnossa, kaivelivat kaappeja ja ollessaan poistumassa kertoivat, että tarkastus maksaa kolme euroa ja summa pitäisi maksaa.

Talon asukas maksoi summan pankkikortilla, minkä jälkeen miehet poistuivat. Myöhemmin selvisi, että talon asukkaan tililtä oli lähtenyt kolmen euron sijaan useita satoja euroja.

Molemmat miehet olivat tummiin pukeutuneita ja heidän kasvonsa oli peitetty maskeilla. Asianomistajan mukaan toinen miehistä oli noin 180 senttimetriä pitkä ja hoikka, toinen lyhyempi ja roteva. Mahdolliset havainnot kaksikon liikkeistä Luhangassa perjantaina voi ilmoittaa Joutsan poliisille.

Tagged with →