Joutsan Pommin syyskokous pidettiin 8.12.2022 Huttulassa. Syyskokouksessa vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023.

Tuleva toimintakausi on seuran 107. toimintavuosi. Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni harrastaisi kunto- ja kilpaurheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti.

Marko Hartonen toimii seuran puheenjohtajana vuoden 2023 loppuun. Hartosen ensimmäinen kaksivuotiskausi alkoi vuonna 2016. Johtokunnan jäseniksi valittiin seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Pirjo Kosonen, Martti Kuitunen, Pasi Olkkonen, Merja Saarela ja Mika Sirkka. Johtokunnassa jatkavat vuoden 2023 loppuun Matti Haapala, Juhani Virmanen ja Hanne Laitinen.

Hiihtojaostoon valittiin Marko Hartonen, Teresa Jokinen, Martti Kuitunen, Pasi Lavia, Marko Pynnönen, Merja Saarela, Jouko Pirkkalainen ja Pertti Räsänen.

Yleisurheilujaostoon valittiin Sami Fagerholm, Marko Kemppainen, Petteri Oksanen, Eva Pantelidis, Tiina Seppälä, Mika Sirkka ja Juha Virtanen.

Hiihto- ja yleisurheilujaostot järjestävät tulevan toimintakauden aikana useita yleisurheilu- ja hiihtokilpailuja sekä ohjattua toimintaa lapsille sekä tavoitteellisemmin harjoitteleville nuorille. Vuoden aikana tullaan järjestämään myös kuntoliikuntatapahtumia, esimerkiksi Joutohölkkä, Kuutamokävely ja laturetki.

Hanne Laitinen