Joutsan Seudun Pallon vuosikokous pidettiin Huttulassa 12.12. Kokouksessa käytiin läpi toimintavuotta sekä toiminnallisesti että taloudellisesti, valittiin uudet johtokunnan jäsenet, palkittiin edellisen kauden onnistujat sekä muistettiin aktiivisia toimijoita. Kulunut toimintavuosi oli ensimmäinen useamman vuoden koronahaittojen jälkeen, jossa sekä harrastus- että kilpailutoimintaa voitiin harjoittaa normaalisti.

JoSePan toiminnassa futsal- sekä jalkapallo muodostivat ylivoimaisesti suurimman harrastemuodon niin harrastajamäärien kuin joukkueiden muodossa. Kilpailullisesti talvikaudella 2021–2022 futsal-joukkueita pelasi neljä, joista lippulaivamme eli miesten edustusjoukkue putosi Liigasta Ykköseen. Muita joukkueita olivat P9/10, P13 ja miehet 2.

Harrastetoimintaa talvikaudella järjestettiin futsal-pallokoulun sekä lentopallojunioreiden, että sulkapallon nimissä. Kesäkaudella toiminta oli pääasiassa jalkapallovoittoista, jossa juniorijoukkueita pelasi kolme ja miehet tahkosivat 5.divaria. Pallokoulun suosio jatkui erittäin hyvänä, joka on toiminnan jatkumisen kannalta erittäin tärkeä reitti uusille innokkaille junioripelaajille.

Johtokunta koki vuosikokouksessa ison uudistuksen, kun Petri Hentisen äkillinen poismeno sekä pitkäaikaisista jäsenistä Merja Saarelan, Kati Heinon sekä Tony Kankaisen jääminen pois toiminnasta tarkoitti, että yli puolet johtokunnan jäsenistä vaihtuvat.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Tuukka Hentinen, sekä vanhoista jäsenistä Liisa Alfthan ja Kaisa Ekegren jatkamaan uudelle kaudelle. Uusiksi jäseniksi valittiin Riku Gyldén, Samuel Hölttä, Antti Nykänen ja Joni Tuomaala.

Vuosikokouksessa palkittiin seuraavat toiminnassa mukana olleet: Miehet: Heikki Rasmus, P13: Olavi Laitinen, P/T9: Hermanni Heiskanen, P/T8: Lyydia Nyberg, Frisbeegolf: Janne Pajunen, Junnulentopallo: Otso Seppälä, Sulkapallo: Jarmo Liukkonen, Seuran stipendi: Satu Muttilainen ja Vuoden seuratoimija: Anne Manninen.

Tuukka Hentinen

Yhteiskuvassa vuosikokouksessa paikalla olleet palkitut. Takarivi vasemmalta: Janne Pajunen, Heikki Rasmus, Anne Manninen ja Satu Muttilainen. Eturivi vasemmalta: Hermanni Heiskanen, Otso Seppälä, Lyydia Nyberg ja Olavi Laitinen. Kuva: Sanni Nyberg.