Flanelsin naisjoukkue palasi sarjakärkeen kahdella voitolla Urhosta lauantaina 17.12. Jyväskylän Buugissa. Harvinaiset tuplapelit samaa vastustajaa vastaan päättyivät molemmat Flanelsittarien eduksi 7–1. Lopputulosta puolsivat onnistumiset laajalla rintamalla hyökkäyspäässä sekä kontrolloitu viisikkopeli. Maaleja kirjattiin kahdeksalle eri pelaajalle. Tehokkaimpana hääri Heidi Mutkala kolmella maalillaan.

Vesa Kuurne

Myös P15- joukkue pelasi Buugissa samana viikonloppuna omat pelinsä. Sunnuntaina 18.12. ensimmäisessä pelissä vastassa oli Pirkat Blue, jonka kanssa käytiin hetkittäin melkoista vääntöä. Pirkat otti kuitenkin voiton maalein 8–1.

Toisessa pelissä kohdattiin Weikot. Hyvin intensiivisessä pelissä maaleja tehtailtiin melkein vuoron perään kumpaankin päähän; ensimmäiseen erään tahkottiin peräti kymmenen maalia!

Jännitystä riitti pelin loppuminuuteille asti. Lopputuloksena tasapeli lukemin 12–12. Flanelsin tehokkain oli Benjam Hölttä neljällä maalillaan.

Jonna Keihäsniemi

Kuva: JS Arkisto/ Jonna Keihäsniemi

Tagged with →