Joutsan Seudun konttorilla pidettiin tänään keskiviikkona muutaman välivuoden jälkeen joulukahvitus. Kahteen osaan jaetussa kahvittelussa vieraili reilut 50 henkeä.

Iltapäivällä vieraaksi konttorille saapui joutsalaislähtöinen ampumahiihtäjä Suvi Minkkinen. Joutsan Pommia edustava Minkkinen vastaili kävijöiden kysymyksiin sekä jakoi nimmareilla varustettuja kortteja.

Joutsalainen Tapani Lahtinen esitteli Minkkiselle vuonna 1963 alle 23-vuotiaiden sarjassa voittamaansa ampumahiihdon suomenmestaruusmitalia. Hyvinkäällä käydyissä kisoissa kultaa voittanut Lahtinen edusti Joutsan Pommia. Kuva: Marko Nikkanen
Kuvassa vasemmalta Suvi Minkkinen, Joutsan Pommin puheenjohtaja Marko Hartonen sekä eläkkeellä oleva entinen liikunnanopettaja Ensio ”Enska” Immonen. Kuva: Marko Nikkanen

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Joutsan Pommi tarjosi keskiviikkona 21.12. ladun lumetustalkoisiin osallistuneille lounaan Huttulassa. Yksi talkoolaisista oli Martti Järvinen, joka jututti Minkkistä Huttulassa hetken aikaa. Järvisellä on paljon palkintoja urheilun saralta. Kuva: Marko Nikkanen