Sunnuntaina seurakuntatalolla pidetty ja vastaanottokeskuksen asiakkaille tarkoitettu Lahjoita omastasi -päivän suosio yllätti. Lahjoittajia oli yli odotusten; lahjoittajista 37 mahtui sisälle. Osa jäi pihalle autojen takakontit auki ja osalle aukeni sisätilaa Aaton & Ellin avatessa ovensa lahjoittajille. Lahjoittajia oli arviolta yhteensä noin 50, tavaran hakijoita puolestaan noin 70 henkeä.

Järjestäjien näkökulmasta tapahtuman tunnelma oli rento ja ihmiset olivat hyvin kiitollisia. Myös lahjoittajat olivat tyytyväisiä, että saivat auttaa. Tapahtumassa osattiin asettua avun tarvitsevien asemaan ja miettiä, mitä jos itse joutuisi kokemaan saman.

Jonna Keihäsniemi

Lahjoittajien määrä yllätti sunnuntaina Lahjoita omastasi -tapahtumassa, eikä kaikki halukkaat mahtuneet seurakuntatalolle sisälle. Kuva: Annika Oksanen