Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen hiihti kauden toisen henkilökohtaisen kilpailunsa Ski Classicissa lauantaina Italiassa, Melager Almissa. Kilpailumatka oli 36 kilometriä ja se käytiin noin 2 000 metrin korkeudessa. Räsäsen sijoitus kilpailussa oli 54:s.

– Olosuhteet olivat hienot, mutta samalla hiihtäjälle haastavat. Kylmä keli, 2000 metrin korkeus, noin 1000 metriä nousua sisältänyt rata ja erittäin nihkeä keli tekivät kilpailusta raskaan. Kisa lähti hyvin käyntiin, mutta sen jälkeen tuli vaikeampi vaihe ja tipuin kärkiletkoista. Hiihto oli vähän parempaa kuin avausviikonloppuna, mutta silti turhan tasapaksua. Sijoittuminen top60-joukkoon eli SC-pisteille oli kuitenkin positiivista antia! Nyt palautellaan tästä reissusta, minkä jälkeen yritetään joulutauon aikana kaivaa mieheen parempi kisavire kohti tammikuun tiukkaa Keski-Euroopan kisakiertuetta, summasi Räsänen.

Jonna Keihäsniemi

Kuva: Team Kaskipuu.