Ampumahiihdon maailmancup jatkui naisten osalta perjantaina Ranskan Annecyssa. Joutsan Pommin Suvi Minkkinen ampui nollat molemmilta paikoilta. Minkkinen sijoittui 31:nneksi, jääden voittajasta minuutin ja 13 sekuntia.

Naisten takaa-ajo käytiin heti lauantaina. Minkkinen ampui kilpailussa vain yhden sakon viimeiseltä pystypaikalta ja paransi sijoitustaan pykälällä, ollen maalissa 30:s.

– Latu oli aikamoinen jääränni, ja alustana ehkä yksi vaikeimmista kilpailuista mitä olen hiihtänyt. Siellä oli vaikeita kohtia ja paljon käsien varassa roikkumista. Pisteputki kuitenkin jatkuu, ja edelleen pystyin takaa-ajossa parantamaan sijoitusta. Ammuntoihin olen tyytyväinen, vaikka muuten haasteita olikin. Ehjä suoritus tuohon olosuhteeseen, summasi Minkkinen.

Jonna Keihäsniemi

Minkkinen ampui tälle kaudelle ensimmäisen nollakisansa Ranskassa.