Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk.) teki pikavisiitin Joutsaan maanantaina. Vierailun ohjelmassa oli tällä erää ainoastaan käynti Profin Sydänpuun ikkuna- ja ovitehtaalla Yrittäjäntiellä. Siellä yrityksen toimitusjohtaja Markus Palola piti puhetta kahvinjuonnin lomassa, ja ministerin kanssa kuulolla oli myös Joutsan kunnan edustus ja kansanedustaja Anne Kalmari (kesk.) Kivijärveltä.

Marko Nikkanen

YLÄKUVA: Kuvassa vasemmalta oikealle kansanedustaja Anne Kalmari, valtiovarainministeri Annika Saarikko, Joutsan kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Kuurne, kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauliina Maukonen, kunnanjohtaja Harri Nissinen, elinkeinokoordinaattori Petri Kaitamäki ja toimitusjohtaja Markus Palola. Kuva: Mervi Saarinen.

Valtiovarainministeri Annika Saarikko kävi myös Sydänpuun tehtaan tuotantopuolella. Toimitusjohtaja Markus Palola esitteli. Kuva: Harri Nissinen.