Flanelsin miehet pelasivat lauantaina syyskauden viimeisen turnauksensa kotihallissa. Aamupäivän peli oli tasaista vääntöä viime minuuteille asti, kun vastustaja Hanka vei lopulta voiton lukemin 3–4. Toisessa pelissä FCN:tä vastaan riitti myös jännitystä loppuun saakka. Flanels vei kuitenkin voiton 4–5.

Päivän tehokkain pelaaja oli Vesa Hurri kolmella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä.

Kuvassa Flanelsin oransseissa paidoissa Venla Hurri (etummaisena), Aapo Karppinen (takana) ja Aarre Weijo.

Sunnuntaina kotihallissa oman turnauksensa pelasivat 2011–2013- juniorit. Flanelsin juniorit pelasivat ensimmäisen ottelun Leppä P12 punaisia vastaan, joka vei pelin nimiinsä lukemin 6–8. Toisessa ottelussa kohdattiin O2-JKL P12 Vaajakoski, josta Flanels nappasi voiton lukemin 6–3.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Vesa Hurri (toinen oikealta) tuulettaa juuri tekemäänsä maalia Ilari Suurosen (selin kuvassa) kannustamana.

Tagged with →