Joutsan kunnan pikkujouluissa 29.11. Lamminmäen tiloilla palkittiin iso joukko kunnan työntekijöitä Suomen kuntaliiton kultaisella ansiomerkillä. Kyse on tunnustuksesta, jonka saa 30-vuotisesta urasta ja ansiokkaasta työstä kunnallishallinnon hyväksi.

Suomen kuntaliiton kultaisen ansiomerkin saajat: Aarnio Päivi, Hintikka Virpi, Hyvärinen Ritva, Kämppilä Mari, Lahti Jouni, Lahti Sinikka, Liias Liisa, Långström Sanna, Nipuli Raija, Nissinen Harri, Räsänen Pirjo-Liisa, Saarela Kirsi, Saarikko Sirpa, Sissoho Kirsi, Tarhanen Raija, Tarvonen Kirsi, Temonen Jaana, Tonteri Tarja, Tuominen Markus ja Tuominen Sari.

Merkit jakoi kunnanhallituksen puheenjohtaja Pauliina Maukonen (joka piti myös juhlapuheen henkilöstölle), Harri Nissinen ja Liisa Alfthan.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Joutsan kunnan työntekijöitä palkittiin 30-vuotisesta ansiokkaasta urasta kunnallishallinnon hyväksi 29.12. Lamminmäen tiloilla pidetyssä tilaisuudessa. Kuva: Liisa Alfthan.

Korjattu päivämäärä oikeaksi 7.12. klo 8.16.