Luhangassa virittäydyttiin viime lauantaina joulutunnelmiin Joulupolun merkeissä. Lions Club Luhangan järjestämä ja yhdessä muiden paikallisten tahojen kanssa toteuttama tapahtuma keräsi iltapäivällä ja alkuillasta mukavasti väkeä kirkonkylälle jouluostoksille tai muuten vain nauttimaan jouluisesta tunnelmasta.

Ohjelmaa oli järjestetty useampaan paikkaan. Kynttilöin valaistulla joulupolulla paikalliset yhdistykset ja yksityishenkilöt myivät tuotteitaan ja seppä työskenteli näytösluonteisesti. Kylätalolla esiintyi Laulava Pupujussi ja LC Luhangan Ladyt pitivät kahvilaa.

Paloaseman naapurissa entisissä kirjaston tiloissa Luhangan koulun 5.–6. luokkalaiset pitivät kahviota kartuttaakseen leirikoulurahastoaan. Kahvilassa soivat paikan päällä livenä soitetut joululaulut ja askarrellakin sai halutessaan. Myös paikalliset ravintolat olivat mukana Joulupolun toteutuksessa.

Tarja Kuikka

Tagged with →