Reumayhdistyksen tarkoituksena on jakaa tietoa reumasta ja olla jäseniensä tuki tarjoamalla muun muassa vertaistukea. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monipuolisia aktiviteetteja. On lempeää, venyttelevää, tasapainoa lisäävää joogaa, teatterimatka, jäseniltapäiviä, kevätretkeä, punttisalia, koulutuksia ja muuta mukavaa.

Yhdistyksessä on tällä hetkellä 54 jäsentä ja lisää jäseniä otetaan mukaan toimintaan mielellään.

Syyskokouksessa 9.11.2022 valittiin yhdistykselle uusi hallitus. Yhdistys kiittää pitkäaikaista puheenjohtajaa Maija Lahtista. Remmiin astui uutena puheenjohtajana joutsalainen Jari Partanen ja samalla Reumayhdistys sai toimintaansa mukaan vahvasti digitaitoisen henkilön.

Hallituksen muu jäsenistö koostuu seuraavista henkilöistä: Hilkka Lankia varapuheenjohtaja, Tuija Haara, Liisa Partanen varajäsen, Marjariitta Kauranen, Heljä Kilvensalo rahastonhoitaja, Lahja Kaukonen, Tuula Arkiomaa sihteeri, Terttu Nieminen, Anne-Maria Immonen ja Elna Wilkman.

Tuula Arkiomaa, Jari Partanen

Yläkuva: Joutsan Seudun Reumayhdistyksen uusi puheenjohtaja on Jari Partanen.