Miehet matkasivat 12.11. Uuraisille kolmanteen turnaukseen. Lukuisten poissaolojen johdosta kokoonpano oli pieni, mutta pirullinen.

Ensin vastassa oli Köntys. Tasainen ottelu, jossa molemmat maalivahdit esittivät parastaan. Toisen erän vaikean alun jälkeen Flanels sai hyvin kasattua rivinsä. Ville Pesonen kavensi Kimmo Nurmisen syötöstä ja tasoitusta haettiin vielä ilman maalivahtia ilman menestystä. Tappio maalipistein 1–3.

Toisessa pelissä kohdattiin Kuukka Gunners. Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, toinen taas jotain ihan muuta. Ajassa 19.28 Kuukka siirtyi 5–2 johtoon Flanelsin tuijotellessa varpaitaan. Kapea kokoonpano vaikutti jo kaikkensa antaneelta, mutta vielä noustiin taistelemaan. Toisen erän loppuun vielä tärkeä kavennus, kolmannessa erässä rinnalle ja aivan pelin loppuun Tatu Kiisken painavalla laukauksella ohi; voitto lukemin 6–5.

Ilari Suuronen

Junnuille voitto ja tappio

P15 -joukkue matkasi 13.11. Kangasalle. Erinäiset esteet ja sairastelut verottivat rosteria muutaman luottopelaajan ja ykkösmaalivahdin verran. Ensin vastassa oli O2 JKL, josta Flanels nappasi upeasti voiton lukemin 6–0. Maaliin pikahälytyksellä vaihtaneelle Pyry Keihäsniemelle nollapeli.

Toisessa pelissä kohdattiin Sport, joka vei ottelun nimiinsä lukemin 5-3. Päivän tehokkaimpia olivat Matti Varonen ja Saku Pirttimäki tehoin 2+1.

Jonna Keihäsniemi

Tagged with →