Perjantaina 11.11. puolen päivän aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton Joutsan keskustassa. Paikallinen 36-vuotias mies puhalsi alkometriin 1,02 mg/l, joka vastaa noin kahta promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Viime torstaina poliisi puhallutti Joutsan keskustassa henkilöautoa kuljettaneen miehen yhden aikaan iltapäivällä. Paikallisen 72- vuotiaan miehen puhalluskoe näytti 0,65 milligrammaa litrassa, joka vastaa noin 1,3 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Joutsan keskustassa 31.10. kahden aikaan iltapäivällä. Paikallisen 36-vuotiaan miehen puhalluskokeen tulos oli 0,28 mg/l, eli promilleina noin 0,6 promillea. Miehellä ei ollut lainkaan voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.