Joutsan Pommin yleisurheilukausi pistettiin kauden 2021–2022 osalta pakettiin Lamminmäen tiloilla sunnuntaina 6.11. Tilaisuudessa palkittiin kauden aikana menestyneitä ja kehittyneitä nuoria urheilijoita sekä ahkeria osallistujia.

Jaoston puheenjohtaja Mika Sirkka nosti esille puheenvuorossaan seuratoiminnan merkityksen ihmisten liikuttajana ja mielekkäiden harrastusten ja tavoitteiden ylläpitäjänä. Jokaisesta seuratyöhön ja lasten harrastamiseen myötävaikuttaneesta henkilöstä tulee olla kiitollinen. Hän nosti esille myös urheilussa tärkeän omien tavoitteiden asettamisen, jonka ei pidä kuitenkaan asettua urheilun ilon ja elämysten esteeksi.

Kausi oli jo kolmas peräkkäinen, kun seuran nuoret saavuttivat SM-kisoissa mainiota menestystä. Benedict Seppälä nappasi talvella sisähallikisoissa keihään talvimestaruuden sekä kesällä 100 metrin juoksun pronssia Nurmijärvellä. Lempäälässä 16-vuotiaiden sarjoissa Veera Reponen ja Valtteri Virtanen saavuttivat loppukilpailupaikan myös 100 metrin juoksussa. SM-viesteissä 17-vuotiaiden sarjassa Pommin joukkue pääsi melko lähelle loppukilpailupaikkaa.

Piirinmestaruuskisoista 9-15 -vuotiaat napsivat peräti 18 mitalia yhdentoista urheilijan voimin. Aluemestaruusmitaleja tuli kaksi ja SM-mitaleita aiemmin mainitut kaksi. Kesän urheilukoulusta jaettiin diplomit 15 innokkaalle osallistujalle.

Kauden neljästä maastojuoksu-cupista jaettiin vähintään kolmeen osakilpailuun osallistuneelle tyylikäs juoksijapatsas. Kaikkiaan neljässä osakilpailussa kävi juoksemassa yhteensä 31 eri juoksijaa, joista 13 palkittiin.

Tilaisuuden lopuksi katsottiin pääasiassa nuorten harjoitusryhmän tapahtumia kauden ajalta sisältänyt kuvaesitys ja juotiin täytekakkukahvit.

Palkitut

Pronssinen taitomerkki (C): Juho Tuominen, Janne Tuominen, Matteus Pihlaja, Olivia Fagerholm. Kultainen taitomerkki (A): Weera Järvinen, Kiira Johansson, Benedict Seppälä. Monipuolinen urheilija 2022: Weera Järvinen, Juho Tuominen, Janne Tuominen, Matteus Pihlaja.

PM-menestyjät: Weera Järvinen, Elli Saarela, Maire Partanen, Inkeri Saarela, Iida Lavia, Olivia Fagerholm, Juho Tuominen, Janne Tuominen, Matteus Pihlaja, Mikael Simola, Benedict Seppälä. AM-menestyjät: Kiira Johansson ja Miska Johansson. SM-menestyjä: Benedict Seppälä.

Maastojuoksu cup: Onni Nykänen Alvarez, Anton Nykänen Alvarez, Juho Tuominen, Janne Tuominen, Matteus Pihlaja, Santtu Pihlaja, Janne Hölttä, Jenni Tuominen, Olivia Fagerholm, Elli Lavia, Eva Pantelidis, Sari Olkkonen, Kristiina Harjula.

Tiina Seppälä

Yläkuva: Mika Sirkan ottamassa yhteispotretissa läsnä tilaisuudessa palkitut Joutsan Pommin yleisurheilijat.

Tagged with →