Suomen Nuorisoseurojen Keski-Suomen aluetoimisto jakoi tunnustuspalkintoja vuoden 2022 aikana ansioituneille seuroille ja nuorisoseuralaisille Keski-Suomen Aluefoorumissa 29.10. Joutsan Nuorisoseuran Jarmo Laakso ja Mervi Ruokola-Parkkonen palkittiin erityismaininnalla teatteritoiminnasta.

Perusteluissa todettiin, että pitkän linjan Joutsan Nuorisoseuran talkooteatterilaiset Laakso ja Parkkonen ovat tehneet suuren työn laatimalla vuosien 2021 ja 2022 teatteriesityksiin oman, aikaansa kuvaavan teatterikäsikirjoituksen. Molempien vuosien esitykset ovat vetäneet hyvin väkeä sekä herättäneet keskustelua paikallisten katsojien sekä vierailijoiden keskuudessa.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Joutsan Nuorisoseuran Talkooteatterin tämän kesän näytelmä oli Pasi tulevaisuudesta, jonka käsikirjoittivat Mervi Ruokola-Parkkonen ja Jarmo Laakso.