JoSePan futsal-miehet pelasivat viikonloppuna kaksi vieraspeliä. Lauantaina Turun vierailu KF Kosovaa vastaan päättyi pistejakoon lukemin 3–3. Draamaa riitti loppuhetkille saakka, kun viimeisellä minuutilla kotijoukkue meni maalin johtoon, mutta viisi sekuntia ennen loppua joutsalaiset kampesivat pelin vielä tasoihin!

Eemeli Hänniselle yksi maali ja Janne Kosuselle kaksi maalia. Eemeli palkittiin vierasjoukkueen parhaana.

Sunnuntaina pelit jatkuivat Raumalla, josta Josepa nappasi matkaan täydet pisteet lukemin 2-8. Raumalla tutut pelurit nakuttelivat jälleen hurjia tehopisteitä; Janne Kosuselle tehot 4+1, Eemeli Hänniselle 3+2 ja Benno Hanslianille 1+3. Eemeli oli jälleen vierasjoukkueen pelin paras.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Tällä kokoonpanolla joukkue voitti Joutsassa 2.10. harjoitusottelun Ykkösessä pelaavaa TP-Kaarlea vastaan lukemin 7–2. Kuvasta puuttuvat pelaajat Elmeri Linnera, Jere Mara, Oliver Paappanen ja Niko Rantanen. Kuva: Atte Saari.

Tagged with →