Vuonna 1991 syntyneen paikkakuntalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Joutsassa viime lauantaina. Kahdeksan aikaan illalla Jousitiellä poliisin kuljettajalle suorittama puhalluskoe näytti 0,30 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa, eli noin 0,6 promillea.

Samana iltana yhdeksän jälkeen poliisi pysäytti Nelostiellä Leivonmäen kohdilla vuonna 2002 syntyneen ulkopaikkakuntalaisen miehen. Kuljettaja ajoi 133 kilometrin tuntivauhtia, kun alueella oli voimassa 80 kilometrin nopeusrajoitus. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Puoli kymmenen aikaan Leivonmäen kohdalla poliisi tavoitti ulkopaikkakuntalaisen vuonna 1989 syntyneen miehen. Poliisi epäilee kuljettajaa rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tagged with →