Flanelsin P15-joukkueen kausi Sisä-Suomen kilpasarjassa jatkui 16.10. Tampereella. Ensin vastassa oli Nokian KRP valkoinen. Hienosta yrityksestä huolimatta vastustaja vei ottelun nimiinsä lukemin 12–4. Seuraavaksi kohdattiin Tampereen Icehearts. Virkeällä pelillä Flanels nappasi tästä pelistä voiton lukemin 12–3 avaten samalla pistetilinsä tällä kaudella!

Sarjapelit jatkuivat heti seuraavana viikonloppuna kotihallissa 22.10. Ensin kohdattiin O2JKL/ Happee, joka vei ottelun nimiinsä lukemin 3–1. Toisessa ottelussa vastassa oli Ilves Green, jonka kanssa väännettiin pisteistä aivan viimeisille minuuteille! Lopputuloksena kirvelevä 2–3 tappio ja pisteet vieraille.

Jonna Keihäsniemi

Flanelsittaret sarjakärkeen

Flanelsittaret pelasivat toiset turnauspelinsä 23.10. Keljonkankaalla. Aamupelissä kohdattiin Valo ja hyvin harjoitellut Flanels tuli jopa hieman ylivirittyneenä peliin. Flanels teki ensimmäiseen erään kaksi maalia, Valo onnistui kertaalleen.

Maalintekopaikkoja molemmilla joukkueilla oli kahdessa seuraavassakin erässä, mutta hyvä maalivahtipeli ja huolimaton viimeistely pitivät lukemat samoina loppusummeriin saakka. Johanna Oksaselle kelpo esiintyminen tolppien välissä ja erityiskehut Flanelsin viisikkopuolustukselle, joka pystyi auttamaan maalivahtiaan tehtävässään voiton edellyttämällä tavalla.

Toisessa pelissä vastassa oli SC Luppo. Normaali energinen puheensorina oli tiessään aina kolmanteen erään saakka, jolloin vasta herättiin taistelemaan ottelun voitosta. Kahden erän jälkeen oltiin tappiolla 2–3.

Toisella erätauolla päätettiin yhdessä kääntää peli vielä oranssipaidoille. Pelin painopiste oli jo tappiotilanteesta huolimatta siirtynyt aiemmin Lupon puolustusalueelle. Vastustaja pystyi myös luomaan vaarallisia vastahyökkäyksiä, joiden kanssa Flanels oli ajoittain ongelmissa.

Kahdeksan minuuttia ennen täyttä peliaikaa Flanels nousi tasoihin. Voittomaali näki valon ajassa 44:42 eli 18 sekuntia ennen päätösvihellystä. Tilannetta edelsi pitkä syöttöjatkumo ja pallonhallinta hyökkäysalueella. Lopputulos 4–3 Flanelsille.

Vesa Kuurne

P15 -joukkue kärsi kaksi kirvelevää tappiota kotiturnauksessa 22.10. Kuvassa oransseissa Flanelsin pelipaidoissa Saku Pirttimäki (vas.), Urho Soilu ja Juuso Lehtonen.

Tagged with →