poliisi

Kutsumattomien vieraiden epäillään varastaneen omaisuutta Rutalahdessa sijaitsevalta vuokramökiltä viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tapahtumat saivat alkunsa, kun mökillä oli majoittumassa mökin vuokrannut seurue, ja tieto heidän viikonlopun vietostaan kantautui sosiaalisen median kautta ulkopuolisiin korviin. Sen seurauksena paikalle saapui joukko kutsumattomia vieraita.

Mökin vuokraajat ilmoittivat ei-toivotuista vieraista poliisille, mutta vieraat ehtivät poistua ennen kuin poliisi saapui paikalle. Heidän lähtönsä jälkeen selvisi, että mökin vuokranneelta seurueelta oli hävinnyt vierailun yhteydessä tavaroita – muun muassa kännykkä, käteistä ja muuta omaisuutta.

Poliisi kirjasi tapauksen varkautena. Yksi epäillyistä on vuonna 2006 syntynyt ulkopaikkakuntalainen.

Tagged with →