Kaikkien käytettävissä oleva yleinen ilmoitustaulu on asennettu Työvarikon toimesta uudelle paikalle Keskuspuiston kulmalle viime viikolla. Joutsan Seutu uutisoi 27.5.2020, että Jukolan vieressä ollut vanha ilmoitustaulu korjattiin talteen sen tilalle rakennetun roskakatoksen alta. Uutisessa mainittiin, että vanha ilmoitustaulu korjataan ja se tullaan sijoittamaan uuteen paikkaan.

TyöVarikko korjasi ilmoitustaulun, joka sijaitsi hetken aikaa kirjastoa vastapäätä, josta se kuitenkin poistettiin pikimmiten Rautakauppalan ilmoittaessa taulun olevan heidän tontillaan.

Siitä lähtien taulu on odotellut uutta paikkaa. Kunnan kumppanuuspöytä käsitteli asiaa kokouksessaan 15.9. Ilmoitustaulun paikaksi ehdotettiin vanhaa sijaintia Jukolan ja Kuntalan välissä, nykyisellä torilla, kirjaston vieressä tai leikkipuiston kupeessa. Järjestöjen, seurojen ja kuntien edustajien yhteinen ja selkeä näkemys oli, että kunnan virallinen ilmoitustaulu koetaan tärkeäksi ja se haluttaisiin käyttöön mahdollisimman pian.

Kumppanuuspöytä välitti ideansa kunnan tekniselle puolelle tiedoksi. Tiistaina 11.10. yleinen ilmoitustaulu asennettiin Työvarikon toimesta Keskuspuiston kulmalle.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Aiemmin Jukolan nurkalla sijainnut yleinen ilmoitustaulu otettiin pois käytöstä vuonna 2020. Taulu korjattiin ja viime viikolla se asennettiin uudelle paikalle Keskuspuiston kulmille, virastotalon ja Perttulan kauppakeskuksen väliin. Ilmoitustaulu on kaikkien käytettävissä esimerkiksi tapahtumien ilmoittamista varten.